FÖRETAGSSERVICE

En grön och trivsam omgivning håller oss friska och välmående.

Vi vet också att det ger mer positiv energi och arbetsglädje till medarbetare. Vilket då höjer motivation och prestationsförmåga.
Vi hjälper er att bli ett grönt företag, en inspirerande arbetsmiljö som ökar trivseln för era kunder och medarbetare.

Vi vill vara er kompletta partner!

Vi hjälper er inte bara med att planera växter och växtinredningen. Utan vi hjälper även till att sköta och ta hand om växterna. Så att de håller sig vackra under lång tid.

Med lång erfarenhet kan vi skapa rätt lösning.

Tillsammans skapar vi en kreativ och vacker plan för just er arbetsplats.
Kontakta oss föra att boka in ett möte, diskutera möjligheter och behov, få en
offert som sedan leder till en grön och blomstrande arbetsplats!

BLOMSTERKURSER

Vi vill sprida inspiration och blomsterglädje!

Våra blomsterkurser hålls under våren, hösten och vid jul med grupper på max 8 personer. Under kvällen så gör vi ett blomsterarbete och vi finns till hands hela tiden för att ge er tips, idéer och råd. Vi hjälper dig skapa din egna dörrkrans, snittdekoration eller en vackra plantering.

Inför kvällen så köper du ett presentkort i samband med bokningen. Du får använda hela beloppet under kvällen att handla från vårt noga utvalda utbud, självklart med kursrabatt.

Passa på att ta med din egna skål att plantera i så får du en extra personlig prägel på din plantering.
Kom in till oss och se när nästa kurstillfälle är.

BLOMSTERBUD

Till din älskade, till mamma, till din bästa vän, till grannen

Ja det finns många runt om kring oss som förtjänar att överraskas av blomsterkärlek. Det finns inget vi hellre skulle göra än att hjälpa dig med detta. Skicka blommor med oss för överaska med något vackert.

Vi har en mängd olika alternativ. Färgglada, gröna, höga, låga, med choklad, med nalle eller bara en vacker bukett som den är. Vi hjälper dig plocka ihop just den bukett som passar ditt blombud.

Beställa via hemsida eller på Öster Mälarstrands Allé?

Ja båda går lika bra. Du tar det som passar dig bäst. Du kan även skicka beställning via mail eller telefon. Vi levererar blombud samma dag om du beställer innan 13.00.

Blommor till dig själv? Jag självklart ska man förgylla sitt hem med blommor. Du kan enkelt förbeställa via hemsidan och hämta det packat och klart hos oss.

Vi ordnar leveranser av blommor inom och kring Västerås, vi kan även hjälpa dig skicka blommor över hela Sverige. Vill du skicka till någon i andra delar av världen?
Då hjälper vi dig med det också såklart!