Banner Image

Låt oss hjälpa till med ett sista farväl

Beställ blomster för begravning via vår hemsida eller kontakta oss via telefon, email eller besök oss i butiken.  Beställ minst 2 dagar före begravning. För kortare leveranstid kontakta oss för att få alternativ på vilka dekorationer vi kan leverera. Alltid 10% lägre pris på begravningsdekorationer som beställs via hemsidan.

Begravningsdekorationer och begravningsbuketter

Vi på Greenroom Blommor & Design har en lång erfarenhet av begravningsdekorationer. Vi hjälper dig med en sista blomstrande hälsning. Vi ser till att leveransen sker i god tid till kyrkan. De vanligaste blommorna vi levererar till en begravning är en Kistdekorationer, begravningsbuketter, begravningsdekoration eller begravningskrans. Vi hjälper självklart till med band till dekorationerna för hälsning samt handbuketter.

Om du önskar lägga till ett textat band till dina begravningsblommor. Så textar vi dessa med vacker stil till band som passar. Om du inte väljer att lägga till det så skrivs din hälsning på ett fint kort, som sätts i blommorna. 

För tips till text har vi skrivit några förslag på produktsidan för banden.

Inspiration

Utöver de färdiga koncepten som ni ser ovan kan vi även göra arrangemang utifrån era önskemål. Nedan ser ni några begravningsarrangemang som vi levererat.

Image
Image
Image